divendres, 30 de novembre del 2012

ANEM... a passejar per Fleet Street, Londres


L'última vegada que vaig estar a Londres vaig cremar les sabates de tant caminar pels carrers de la ciutat. Cada día feia una ruta diferent, algunes planejades i d'altres improvitzades. Dins de les excursions programades vaig voler incloure un carrer recomanat per la guia de viatges Lo mejor de Londres, editada l'any 2005 per Lonely Planet: Fleet Street. Aquest carrer em va cridar l'atenció per tres motius: va ser la seu de la premsa britànica durant els anys 80, és el carrer on suposadament va viure el llegendari barber diabòlic Sweeney Todd i perquè s'hi conserven molts edificis singulars i carregats d'història.

dijous, 29 de novembre del 2012

ANEM... a riure una estona amb Luis Piedrahita



Ara fa uns dies, repassant novetats editorials, em vaig emportar una gran sorpresa al descobrir que havia sortit a la venda un llibre de Luís Piedrahita basat en la secció que fa al programa d'Antena 3 El Hormiguero 2.0. Els que seguiu el programa o coneixeu la secció, sabreu que el títol que porta el llibre, El castellano es un idioma loable, lo hable quien lo hable, és la frase amb la que aquest humorista acaba sempre la seva secció: La letra pequeña, de la qual em declaro fan total.

dimecres, 28 de novembre del 2012

ANEM... fer unes braves amb l'Artur Martí



Som al barri de Sarrià de Barcelona camí del Bar Tomàs. Hem quedat amb l'Artur Martí per parlar del seu projecte musical. L'Artur diu que ens ha citat a “el Tomàs” perquè hi ha vingut vàries vegades i “és un bon lloc per tenir una conversa distesa”. A més, les seves braves “són espectaculars” i està en una de les zones de Barcelona que més li agraden. Demanem unes clares i unes braves i comencem a parlar.

dimarts, 27 de novembre del 2012

ANEM... a la Fira de Santa Llúcia



Ja s'acosta el Nadal i la Fira de Santa Llúcia ha tornat un cop més a Barcelona. Com cada any la plaça de la Catedral és el punt de trobada de desenes de parades que venen tot tipus de figures per al pessebre i altres decoracions nadalenques.

dilluns, 26 de novembre del 2012

ANEM... a passejar per la Font de la Guatlla



Fa uns dies vaig tenir l'ocasió de passejar per la Font de la Guatlla. Un barri de Barcelona, per mi, totalment desconegut i que em va sorprendre gratament. Aquesta zona de la muntanya de Montjuïc es va començar a constuïr arran de l'Exposició Universal que es va celebrar a la ciutat l'any 1929.

divendres, 23 de novembre del 2012

ANEM... a The Shopping Night Barcelona 2012




Coincidint amb l'encesa de les llums de Nadal, ahir a la nit es va celebrar The Shopping Night Barcelona 2012. Riuades de gent van omplir el Passeig de Gràcia, desde les 19h i fins passada la mitja nit, per gaudir dels descomptes i les sorpreses que tenien preparades moltes de les botigues y restaurants de la zona.

dijous, 22 de novembre del 2012

ANEM... a veure les millors fotografies de "The New York Times Magazine"

Sense títol. Col·lecció "Dream House". Fotògraf: Gregory Crewdson

Mentre esperem que arribi la World Press Photo d'aquest any, podem gaudir de la fotografia, en totes les seves disciplines, que el Palau Robert ens ofereix amb la exposició The New York Times Magazine. Fotografies. Un recorregut per alguns dels reportatges més destacats d'aquesta publicació que fa més de 30 anys que ofereix les seves pàgines a fotògrafs de tot el món.

dimecres, 21 de novembre del 2012

ANEM... a teatre amb la Yolanda Arestegui i en Jesús Cisneros


Yolanda Arestegui i Jesús Cisneros, actors i productors, parella sobre l'escenari i a la vida real, arriben a Barcelona amb Rumores i Se infiel y no mires con quién , dues comedies que formen part del cartell de la primera edició de l'Arenas Festival. En acabar la presentació del festival, la Yolanda i en Jesús m'han concedit uns minuts per explicar-me què ens trobarem els que els anem a veure a la cúpula del Centre Comercial Las Arenas.

dimarts, 20 de novembre del 2012

ANEM... a prendre un te a la teteria Samohe


Si ets a l'Escala i t'agrada el te, la teteria Samohe és una visita obligada.

Més de 70 varietats de te t'estan esperant. Hi ha de tot: te verd, te vermell, te negre, mate... una carta tan àmplia i variada que segur que no pots triar-ne només un. Per sort també tens la possibilitat de comprar te a granel, així que si no saps per quin decidir-te, te'ls pots emportar a casa i tastar-los tots.

dilluns, 19 de novembre del 2012

ANEM... a l'Arenas Festival, la nova proposta cultural de Barcelona


Mentre els de dalt retallen en cultura i apugen l'IVA de les entrades dels espectacles, un grup d'emprenedors es reuneix i aposta per crear un nou festival cultural que vol convertir-se en un referent i ofereix preus per a totes les butxaques.

diumenge, 4 de novembre del 2012

ANEM... per bon camí!



Benvinguts a “A tuttiplan”!

Sempre m'ha agradat descobrir llocs nous, fer coses noves, provar nous sabors... L'objectiu d'aquest blog és compartir amb tothom les troballes i descobriments que faci dia a dia perquè aquells que no els coneguin puguin també disfrutar-los.

De moment el blog encara està en construcció, però ben aviat estarà a punt per començar a funcionar. Només falta acabar de polir alguns detallets.

Fins aviat!