divendres, 15 de març del 2013

ANEM... a veure "Impropelis"


Aquesta nit s'estrena "Impropelis", un espectacle teatral que s'escriu sobre la marxa i per un guionista diferent cada vegada. Dit d'una altra manera, es tracta d'una obra de teatre humorístic en la que els actors improvitzen escenes de pel·lícules amb l'ajuda del públic. Per una vegada, els espectadors no són un element passiu, sinó tot el contrari. Els espectadors són els que amb la seva imaginació i les seves eleccions anirán escollint els elements que s'hauran de convertir en una escena de pel·lícula.

Dimecres vaig tenir la sort de poder assistir a la pre estrena i, com no podia ser d'una altra manera, em va tocar participar i fer la meva aportació a una de les escenes. La veritat és que vaig riure molt. A més, s'ha de reconèixer la valentía dels actors que a cada sessió s'enfronten a un guió que no està escrit i mai saben quins elements tindràn per crear l'sketch. 

I qui són els valents? Doncs els membres de la companyía teatral "Improscritos": Emilio Bujedo, David Garcia, Toni Medina, Azahara Murillo, Manu Pradas i Sandreta Roles. Ells són els encarregats de tirar endavant un espectacle que sabem com comença però no com pot acabar. El que si que és segur és que tots els que els aneu a veure passareu una bona estona.

"Impropelis" comença avui i es repetirà cada divendres a les 22h en una de les sales dels Cinemes Filmax Granvia de l'Hospitalet de Llobregat. 

Llums, riures i acció!

Text: Vanesa Hereu


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada