divendres, 19 d’abril del 2013

ANEM... a un sopar molt especial


"M’agradaria convidar-te a un sopar. És una sorpresa. Serà una festa d’aniversari molt especial. Brindem! Les espelmes cremen …. potser que no s’apaguin mai. Les coses que eren significants, des d’ara perden el sentit. Tres, dos, un… demana un desig!"

Aquest és el missatge que he rebut avui al mòbil. En un primer moment m'ha deixat descolocada, no l'esperava... per sort, acte seguit he rebut una imatge amb el cartell que anunciava que es tractava d'una obra de teatre. He respirat, no m'havia oblidat de felicitar a ningú pel seu aniversari! Acte seguit he somrigut perquè m'ha agradat, m'ha semblat original, la forma de presentar "Tal día com avui", la segona representació que acull l'espai Àtic 22, el nou espai del Teatre Tantarantana per a l'exhibició de noves propostes de creació.

"Tal dia com avui", escrita i dirigida per Marta Guasch, trenca la única barrera existent al teatre entre el públic i els actors, de manera que l'espectador passa a formar part de l'acció; l'espectador no ha de mirar endavant per veure el que passa, sinó que els esdeveniments passen al seu voltant, al davant, al darrera i al costat. El públic deixa de ser públic per convertirse en un grup de convidats a una festa d'aniversari sorpresa que la familia Clos ha organitzat al seu fill. Asseguts al voltant d'una taula, els assistents viuran en primera persona tot un conjunt de situacions còmiques, inesperades i sorprenents que segur recordaran durant molt temps.

Així doncs, què? Us animeu a anar al sopar? Si! Hi ha sopar! Ajustadet al pressupost perquè la familia Clos no està passant per un bon moment econòmic degut a la crisi, però un sopar al cap i a la fi. Les celebracions es faran del 18 al 27 d'abril els dijous, divendres i dissabtes. Per reservar cadira només cal entrar al blog d'Àtic 22 i seguir les instruccions. Són 10€ per persona.

.

Direcció i dramatúrgia: Marta Guasch
Intèrprets: Dolos Sans, Ildefons Vilanova, Mònica Portillo, Sergi Princep i Laura Tamayo
Disseny d'espai i so: Laura Clos
Vestuari: Carlota Ricart
Vídeo: Albert Lozano i Pau Masaló


Text: Vanesa Hereu





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada