divendres, 3 de maig del 2013

ANEM... a participar a un càsting musical


"Operación Triunfo", "Factor X", "Pop Star", "El Número 1", "La Voz", etc. molts han sigut els concursos que en els darrers anys han aparegut a les nostres pantalles amb la intenció de buscar i promocionar nous talents musicals. I és que hi ha tantíssima gent amb habilitats musicals i tan pocs són els afortunats que aconsegueixen viure del seu talent i passió, que no es d'extranyar que cada vegada que s'obre el procés de càsting per algun d'aquests programes la gent s'hi apunti sense dubtar. I ja que parlem de càstings, des de fa uns dies s'ha posat en marxa el procés de selecció per a participar en el primer concurs musical online de Catalunya

La primera vegada que vaig sentir a parlar de 'La Música' va ser a twitter. De cop, la meva cronologia d'inici vaig veure diverses piulades que anunciaven un càsting musical i em va picar la curiositat. No és que m'hi volgués presentar, cantar no és precisament una de les meves habilitats, però si que vaig voler saber de què es tractava. Després de repassar tota la seva cronologia de Twitter i Facebook i preguntar als organitzadors he descobert que:

  • 'La Música' és un concurs musical que es desenvoluparà al 100% a través d'Internet. De fet el càsting s'està duent a terme a través de correu electrònic i la plataforma de vídeos Youtube.
  • Pot participar qualsevol persona o grup que entengui el català, ja que el concurs es farà en aquesta llengua. No importa l'edat, el sexe o l'estil musical, només cal tenir talent i passió per la música.
  • Ja han enviat el seu material més de 100 candidats. D'aquest 60 ja han passat a la Fase 2. 
  • D'aquesta segona fase en sortiran entre 6 i 10 seleccionats que seran els participants de la primera edició del concurs.
  • Encara no està activa la pàgina web en la que es desenvoluparà el concurs, però ja falta poc per l'estrena. Allà s'hi penjaran els videos dels participants. 
  • El guanyador sortirà dels vots de l'audiència. El seu premi serà promoció i publicitat per la xarxa i altres suports. 


Si després de llegir tot això t'han entrat ganes de participar i creus que pots ser el guanyador o guanyadora, tens fins el 13 de maig per fer-ho. Els passos a seguir són dos:

  1. Grabar-te un vídeo cantant i penjar-lo a Youtube
  2. Enviar un mail a castinglamusica@gmail.com indicant el teu nom i cognoms, edat i l'enllaç al teu vídeo




De moment no es coneix gaire res més del que serà aquesta nova proposta musical, però si que es poden veure alguns dels videos que els candidats han presentat per passar a la Fase 2. Us en deixo un que m'ha agradat no només perqué la noia ho fa prou bé, sinó per l'elecció de la cançó:



Text: Vanesa Hereu


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada