dijous, 18 de juliol del 2013

ANEM... a participar als "Premis Blogs Catalunya"


El 2008 va nèixer a Catalunya l'STIC (Societat de Tecnologia i Coneixement), una associació que fa servir les tecnologies de la informació i comunicació per generar interactivitat i innovació en el context de la cultura i llengua catalanes. Per això, des d'aquell mateix any, l'STIC premia els millors blogs en català als "Premis Blogs Catalunya" i aquest any no és una excepció. A l'edició d'aquest 2013 a part de les tres categories existents fins ara (Corporatiu, Professional, Personal), s'han afegit dos premis més: el premi del jurat al millor blog de tots els inscrits i el premi STIC, que serà per el blog amb les millors accions a les xarxes socials durant l'any 2012.

Com no podia ser d'una altra manera, quan em va arribar l'avís que s'havia obert el període d'instripcions, el 13 de maig, vaig afanyar-me a inscriure la versió catalana d' "A tuttiplan" (com podeu veure a la columna esquerra xD). Per poder participar, el blog havia d'estar escrit totalment o parcial en català, amb continguts inèdits i originals.

Un cop finalitzat el període d'inscripcions, ha arribat la segona fase, les votacions populars i aquí és on us necessito. Des d'aquesta setmana i fins el 2 de setembre podeu votar els vostres blogs preferits a la web de l'STIC. Fer-ho és molt fàcil. Aquí teniu les instruccions: 

1. Com ja he dit, per poder votar cal accedir a la pàgina web de l'STIC www.stic.cat
2. Un cop dins cal estar registrat per accedir al panell de vots. Registrar-vos no us costarà més d'1 minut o 2. Podeu fer-ho amb el vostre correu electrònic o mitjançant els vostres comptes de Twitter o Facebook.



3. Quan hagueu completat el registre, podreu accedir al panell d'usuari. Aquí haureu de fer "click" a "Votació Premis Blogs 2013"



4. Ara us hauria d'aparèixer una pantalla com la de la imatge inferior amb la llista de categories del concurs. "A tuttiplan" està inscrit dins de "Miscel·lània/Personal", així que.. click!



5. Després de seleccionar la categoria us sortirà la llista de blogs participants. "A atuttiplan" és dels primers (la sort de començar per A). Quan l'haugueu localitzat tocarà fer click sobre el punt situat a la banda esquerra del nom, de manera que quedi marcat de color blau. 



6. Per acabar, només heu de prèmer el botó "Votar" i el vostre vot serà comptabilitzat. 



Veureu que en total disposeu de 15 vots a repartir, un per cada categoria. Us animo a que feu un cop d'ull a la resta de blogs participants i ajudeu als vostres preferits a acostar-se un xic més a la final. 

Un cop finalitzat el termini de votacions el 2 de setembre, es tindran en compte el nombre de vots per determinar els finalistes de cada categoria. És a dir, els blogs que hagin aconseguit més votació popular es convertiran automàticament en els finalistes del concurs. A partir de llavors serà tasca del jurat, format per  persones de reconegut prestigi i/o guanyadors d'edicions anteriors; analitzar i valorar els blogs per decidir qui són els guanyadors. Per prendre la decisió, el jurat valorarà cinc aspectes bàsics de cada blog: disseny, estructura, continguts, periodicitat i interactivitat. 

Moltes gràcies a l'avançada! Si aconseguim arribar a la final, sereu els primers en saber-ho! ;)

Text: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada