dimarts, 20 de novembre del 2012

ANEM... a prendre un te a la teteria Samohe


Si ets a l'Escala i t'agrada el te, la teteria Samohe és una visita obligada.

Més de 70 varietats de te t'estan esperant. Hi ha de tot: te verd, te vermell, te negre, mate... una carta tan àmplia i variada que segur que no pots triar-ne només un. Per sort també tens la possibilitat de comprar te a granel, així que si no saps per quin decidir-te, te'ls pots emportar a casa i tastar-los tots.




A títol personal i tenint en compte que encara no els he pogut tastar tots recomano:
  • Caramelo Inglés (amb llet): Ideal per esmorzar i començar el dia plens d'energia
  • Manzana Horneada: Si tanques els ulls, aquest te et trasllada a la cuina d'una masia de pedra plena de pastissos de poma acabats de sortir del forn. Ideal per una tarda de pluja.
  • Maduixa & Xampany: Perfecte per als més “chic”.

El local, totalment reformat, manté un punt rústic i acollidor que fa que t'hi trobis com a casa. Fins i tot hi ha una zona amb sofà i butaques. A més a més, té un fil musical molt relaxant, pensat i creat per acompanyar una agradable conversa mentre es gaudeix del te o de cafè.





Què passa quan arriba l'estiu? La teteria Samohe també disposa d'una terrassa molt coqueta, ubicada en un pati petit i molt tranquil, tot i estar situat al bell mig de l'eix comercial del poble. És el lloc adient per calmar la set i la calor amb el seu te fred d'elaboració pròpia.



Samohe
C/ del Port, 26
T. 972.77.39.10

Text i Fotografies: Vanesa Hereu


1 comentari:

  1. Ostres quan he vist "samohe"..aquí hi he estat jo i al centre de l'Escala, un poble increïble!!
    Al descobrir aquesta teteria i el bon tracte del seu personal fan que sempre que pujo a l'Escala amb els colegues un dia o altra hi anem a fer la copa!!
    Realment és un espai fantàstic ja que no és el típic bar que un es pot trobar a cada tres o quatre metres; la decoració, l'ambient, la terrassa, la música,..el fan diferent!
    L'última vegada vam veure que també hi feien menú diari i els plats es veien força elaborats...la pòxima vegada hi anirem a dinar! ja informaré...jejeje!!!!
    Salut!

    ResponElimina