dijous, 3 de gener del 2013

ANEM... a menjar una hamburguesa al Heartburger


Per norma general quan es parla d'hamburgueseries el primer que passa pel cap de la gent són els McDonalds, Burger Kings o altres restaurants de menjar ràpid, és a dir, un tipus d'oferta gastronòmica que no destaca per ser del tot saludable. Per sort a Barcelona hi ha vàries hamburgueseries que a part de fer unes hamburgueses boníssimes ajuden una mica més a conservar la línia. Un exemple és l'hamburgueseria Heartburger



El nom ja indica lleugerament les seves intencions, però és l'eslògan "100% saludable" el que ens corrobora que aquest d'establiment vol cambiar el concepte d'hamburguesa que la gent té en ment. Un dels detalls que més crida l'atenció és que totes les hamburgueses tenen forma de cor. Aquesta característica no només suma punts a la imatge corporativa de l'empresa, sinó que es converteix en un bon reclam publicitari i a l'hora un bon mètode per desmarcar-se de les hamburgueses industrials.




La carta és molt àmplia i variada, així que tothom pot trobar l'hamburguesa que s'ajusti als seus gustos. Però no només pots triar els ingredients que acompanyaran la teva hamburguesa, sinó que també pots escollir quin tipus de pà vols: d'olives, de pipes, integral, pà blanc... i també amb quina salsa ho regaràs tot plegat. Tots els plats porten patates fregides, patates al forn o amanida, una vegada més, pots escollir.




L'entorn també crida al benestar. El color predominant del local és el blanc, que aporta lluminositat i calma, i es combina amb el verd i el taronja, uns colors que es poden associar fàcilment amb el camp i la natura. En conjunt és una bona opció per a fer sopars amb els amics, amb els companys de feina o amb la parella. Segur que encertes.



Gran Via de les Corts Catalanes, 602
Barcelona
T. 93.302.10.30


Text i fotografies: Vanesa Hereu

2 comentaris:

  1. Mmmm...crec que hi aniré aquest vespre. Gràcies per la suggerència!

    ResponElimina