dimarts, 12 de febrer del 2013

ANEM... a les festes d'hivern de Barcelona



Avui comencen a Barcelona les Festes d'Hivern en honor a Santa Eulàlia, l'altra patrona de la ciutat. Tothom coneix les Festes de la Mercè, però qui se'n recorda de Santa Eulàlia? Jo mateixa, acabo de descobrir tot just aquest any que es celebren aquestes festes. En part és normal, ja que aquestes festes s'enfoquen bastant al públic infantil i quan vaig arribar a Barcelona ja era grandeta. De tota manera, hi ha moltes activitats que no tenen límits d'edat; si no em creieu mireu el programa i jutgeu-ho vosaltres mateixos. 

Després de donar-li un cop d'ull a la llista d'activitats programades per aquests dies, no tinc cap dubte que a les Festes de Santa Eulàlia s'aposta fermament per la tradició; però per altra banda també hi ha espai per a propostes més actuals, més modernes i que necessiten les noves tecnologies per poder lluir al màxim. Aquest és el cas dels "Mappings", un espectacle de llums que no us podeu pedre. 

Divendres de 19:30h a 22:30h, Dissabte de 20:30h a 22:30h i Diumenge de 20:00h a 22:30h, la façana de l'ajuntament de Barcelona es convertirà en una pantalla en la que els jocs de llums ens explicaran tot tipus d'històries. Ja fa uns quants anys que a les Festes de la Mercè es programen diversos passis de "mappings"; en aquesta edició de les Festes de Santa Eulàlia es farà un recopilatori de totes les projeccions que s'han programat per la Mercè des del 2008 fins al 2012.

Per començar a posar-nos en situació i per picar la curiositat d'aquells que encara no ho heu vist en directe, us deixo el video de "La Casa Màgica", el "mapping" que es va projectar a la Mercè'11.




Text: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada