dimecres, 13 de febrer del 2013

ANEM... a ser originals per Sant Valentí



Demà és 14 de Febrer, el dia de Sant Valentí o dia dels enamorats. Per a molts aquest dia és especial, per a d'altres és un dia més, alguns ho volen celebrar però no poden perquè estan solters y uns altres ho han de celebrar però ja no saben com fer-ho per no caure en la rutina de cada any. Per a aquest últim grup, avui presentem una selecció de plans diferents, especials i originals per a fer o regalar el dia de Sant Valentí. 


BARCELONA

T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré
El Teatre Poliorama estrena aquest dijous la comèdia musical més divertida dels últims temps segons la premsa de Nova York. "T'estimo, ets pefecte, ja et canviaré" mostra les interioritats del món de la parella des d'un punt de vista gamberro, irònic i divertit. 

Teatre, cava y bombons
Per celebrar el dia dels Enamorats, el Teatre Condal, el Teatre Goya i La Villarroel ofereixen un pack romàntic en el que a part de dues entrades per veure: "Adreça desconeguda", "El nom", "Soy un miserable" o "Si, primer ministre"; si hi inclou una copa de cava i una caixa de bombons. 

La Barcelona més luxuriosa
Per a no passar fred Via Barcelona proposa fer un passeig per les zones més lascives de la ciutat, un recorregut històric per els cabarets més cèlebres que ens farán reviure els mites eròtics de l'últim segle. 

El dia més dolç
El més fàcil és regalar una caixa de bombons, el més màgic és convidar a la teva parella a un tast de xocolata. Gastronomía activa proposa un tast de 12 xocolates diferents elaborades per els millors xocolaters internacionals. 

Cuinar la passió
L'agència d'oci Icapdetot de Barcelona ha preparat un taller per aprendre a elaborar aperitius afrodisíacs que faran el sopar de Sant Valentí o de qualsevol altre día una mica més intressant. 


MADRID

Escenas de pareja
Angel Cercós i Montse Martinez ens conviden a reflexionar sobre la vida en parella en aquesta divertidíssima obra de teatre en la que el públic es pot convertir en protagonista explicant les seves pròpies anècdotes.  "Escenas de pareja" estarà al Teatro Prosperidad de Madrid a partir del 16 de Febrer.

De passeig pel cel
Perquè passejar agafats de la mà ja està molt vist, Teleférico de Madrid ofereix la possibilitat de recòrrer la ciutat desde les altures, una forma original y divertida de disfrutar de la ciutat. 

La ruta de l'amor
Si t'agrada el més tradicional i prefereixes passejar amb els peus a terra, pots optar per fer una ruta pel centre de Madrid en la que coneixeràs la història de l'evolució del sexe a España. El recorregut comença a Santa Ana i acaba a Cibeles. . 

Sant Valentí vintage
Parlant de tradicional... una altra proposta per passar aquest dia en parella és deixar-se portar per un cotxe d'època pels carrers de Madrid, mentre acompanyes el passeig amb una copeta de cava i dolços. Per rematar la vetllada us podreu vestir i fotografiar com els nobles de l'època.

Un brindis per l'amor
No gaire lluny de Madrid, a Aranda de Duero, la Bodega Histórica Don Carlos ha preparat un tast de vins especial per celebrar Sant Valentí. Posats a brindar per què no fer-ho amb els millors vins? 

Ara ja no teniu excusa per no sorprendre a la vostra parella amb un detall diferent i que no s'espera. 


Text: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada