dijous, 21 de març del 2013

ANEM... al cinema per Setmana Santa



La setmana santa està al caure i les televisions ja estan traient la pols a les mateixes pel·lícules de sempre. Aquelles que només posen un cop a l'any, però les repeteixen cada any. Estem parlant de titols com "Els deu manaments", "La passió de Crist" o "Ben-Hur" entre d'altres. Per això avui presento alternatives per als més cinèfils; avui proposo algunes de les películes que están ara en cartellera per aquells que, com jo, vulguin aprofitar aquests dies de vacandes per gaudir de bones sessions de cinema.

Comencem amb tres produccions que porten molt temps en cartellera, però que són de visionat obligatori:


Django, desencadenado



Durada: 165 min.
Director: Quentin Tarantino
Repartiment: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Samuel L. Jackson
Gènere: Western. Acció. Comèdia
Sinopsis: A Texas, dos anys abans d'esclartar la Guerra Civil Americana, King Schultz, un caçarecompenses alemany que segueix la pista a uns assassins per cobrer pels seus caps, promet a l'esclau Django deixar-lo en llibertat si l'ajuda a atrapar-los. Ell accepta perquè després vol anar a buscar a la seva esposa Broomhilda, una esclava que està en una plantació del terratinent Calvin Candie

Pots llegir la nostra opinió aquí


Les Miserables



Durada: 152 min.
Director: Tom Hooper
Repartiment: Hugh Jackmann, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne
Gènere: Musical. Drama
Sinopsis: L'expresidiari Jean Valjean és perseguit durant dècades per el policia Javert. Quan Valjean decideix encarregar-se de la Cosette, la filla petita de la Fantine, les seves vides cambiaran per sempre. Adaptació cinematogràfica del musical 'Les miserables', basat en la novel·la homónima de Victor Hugo.

Pots llegir nostra opinió aquí


Lo Imposible





Durada: 107 min.
Director: J. A Bayona
Repartiment: Naomi Watts, Tom Holland, Ewan McGregor, Oaklee Pendergast, Samuel Joslin

Gènere: Drama
Sinopsis: Desembre de 2004. La Maria, en Henry i els seus tres fills petits volen desde Japó a Tailandia per passar les vacances de Nadal descansant a la platja. Un matí, mentre es troben tots a la piscina del complexe a la vora del mar, un tsunami destrossa l'hotel i gran part de la costa del sudest asiàtic. Les vides de milions de persones van canviar per sempre. Aquesta és la història d'aquesta família,,, Basat en una història real.




Ara, és l'hora de parlar de les darreres novetats que encara tenim pendents de veure i que aquests dies poden convertir-se en un bon plan amb amics, la parella, sols... Que cadascú trii!

Anna Karenina



Durada: 130 min.
Director: Joe Wright
Repartiment: Keira Knightley, Aaron Johnson, Jude Law, Domhnall Gleeson, Kelly Macdonald, Olivia Williams
Gènere: Romàntica. Drama
Sinopsis: Anna Karenina, una dona de l'alta societat russa del s.XIX, s'enamora del jove oficial Vronski i per això abandona al seu marit i al seu fill, per seguir al seu amant. Es tracta d'una nova adaptació de la novel·la homònima de León Tolstoi.


Argo



Durada: 120 min.
Director: Ben Affleck
Repartiment: Ben Affleck, John Goodman, Alan Arkin, Bryan Cranston
Gènere: Thriller. Intriga. Drama.
Sinopsis: Quan l'embaixada dels Estats Units a Teherán és ocupada per seguidors de l'ayatolà Jomeini per demanar l'extradició del Sha de Pèrsia, la CIA y el govern de Canadà organitzen una operació per rescatar a sis diplomàtics americans que s'havien refugiat a casa de l'embaixador de Canadà. Per aconseguir-ho es va acudir a un expert en rescatar rehens i es va preparar l'escenari per al rodatge d'una pel·lícula de ciència-ficció, titulada "Argo", en la que participava un equip de caçatalents de Holywood. La missió: anar a Teherán i fer passar els diplomàtics per un equip de rodatge canadenc per tornar-los a casa.


Blancaneu



Durada: 104 min.
Director: Pablo Berger
Repartiment: Macarena García, Maribel Verdú, Sofía Oria, Daniel Giménez Cacho
Gènere: Drama.
Sinopsis: Versió lliure, de caràcter gòtic, del popular conte dels germans Grimm, que s'ha ambientat a Espanya durant els anys 20. Blancaneu és la Carmen, una jove amb una infància atormentada per la seva terrible madrastra Encarna. Fugint del seu passat, la Carmen emprendrà un viatge acompanyada per una troupe de Nans Torers.



Oz, un mundo de fantasía



Durada: 127 min.
Director: Sam Raimi
Repartiment: James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams
Gènere: Fantàstic. Aventures.
Sinopsis: Oscar Diggs és un mag de circ de dubtosa reputació que un dia ha d'abandonar Kansas i traslladar-se al País d'Oz. Amb aquest canvi, està segur que a partir d'ara la fama i la fortuna el somriuran.  Però, quan les bruixes Theodora, Evanora y Glinda comencen a dubtar de la seva categoria com a  mag, començarà a tenir problemes. Si vol triomfar, haurà d'esbrinar el més aviat possible qui són els bons i qui són els dolents.


Hansel & Gretel: cazadores de brujas


Durada: 88 min.
Director: Tommy Wirkola
Repartiment: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Peter Stormare, Famke Jannsen, Zoe Bell
Gènere: Aventures. Terror. Acció.
Sinopsis: Han passat quinze anys des de que en Hansel i la Gretel van viure l'aventura que els va fer famosos. Després de provar el sabor de la sang quan eren uns nens, els dos s'han convertit en uns justiciers, disposats a tot per venjar-se. Però ara, sense que ells ho sàpiguen, també s'han convertit en la presa, i han d'enfrontar-se a una cosa molt més sinistre que les bruixes: el seu passat.

TextVanesa Hereu
FontFilmaffinity








4 comentaris:

  1. Django i Los Miserables ( boníssimes. En serio hi ha algú que encarà no les hagi vist??? Ya tardeu!!! Leonardo Di Caprio,Eddie Redmayne i Hug Jackman se salen!!!!
    Argo molt bona i original ( per algo s'ha endut els oscars que s'ha endut)
    Anna Karenina encara que sigui només xl vestuari ( col·laboració de Chanel i Chanel Jewelry val la pena)
    I tot i la rabia que hem fa James Franco (autoproclamat x ell mateix home del renaixement, escriu a The Hiffinton Post, dirigeix actua, es profe... fa molta rabia) tinc ganes de veure OZ!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Laia no t'oblidis de Christoph Waltz a Django... la clava! i l'Anne Hathaway a Los Miserables també em va sorprendre molt, la tenia vista en personatges més lleugers i em va agradar molt veure-la en un personatge com la Fantine. Ara... per sorpresa la de Tom Holland, vaya crack de nen!!

      Elimina
  2. Que fort...no n'he vist cap! No com la Laia, que veig que està molt al dia!
    M'hauré de posar les piles!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs Aitor... ja tens feina per aquesta setmana santa!! xD Jo com la Laia et recomano molt Django i Los Miserables, a més hi afegeixo Lo imposible. Són tres películes molt ben fetes!

      La resta les tinc pendents, però ja pots estar segur que quan les hagi vist en penajaré la resenya! :D

      Elimina