dimarts, 5 de març del 2013

ANEM... a veure "Si no ens paguen, no paguem"


Ja fa dies que veig per les xarxes socials que la gent parla de la nova obra de teate que fan al Teatre Tantarantana i m'han entrat moltes ganes d'anar-la a veure. "Si no ens paguen, no paguem" és una nova versió del text "Aquí no paga ni Déu!" adaptada per Dario Fo i Franca Rame. 

Una comèdia que ens explica la història d'un grup de treballadors que cansats de l'explotació i inseguretat laboral, l'encariment abusiu dels preus i la crisi econòmica provocada pels bancs; decideixen deixar de pagar. Mica en mica la situació s'anirà complicant i es tornarà cada vegada més surrealista, fins a convertir-se en una autèntica revolta social. Està clar que en aquesta versió l'autor ha volgut reflectir i qüestionar la situació que estan vivint molts treballadors europeus. Un retrat de la societat actual amanit amb escenes plenes de comicitat i mala llet.

De tota manera, una de les coses que més m'ha agradat i cridat l'atenció és el preu de les entrades. No hi ha preu, però no és gratis; s'utilitza el sistema de taquilla inversa. És a dir, la gent paga al sortir de la representació la quantitat que li sembla justa per l'espectacle que acaba de veure. 




"Si no ens paguen, no paguem"
Dimecres a dissabte a les 21h i diumenges a les 19h
Durada: 1h 45 min. amb entreacte

Text: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada