divendres, 12 d’abril del 2013

ANEM... a la fira Dolç Maremagnum


Per si el sol fet de ser cap de setmana no fos suficientment bo, el centre comercial Maremagnum ha preparat una fira que farà embogir als més llaminers. Aquest cap de setmana la terrassa de la segona planta del centre comercial acollirà la primera fira-mercat de reposteria creativa, un esdeveniment que reunirà en un mateix espai els millors professionals de rebosteria, dolços i cupcakes de Catalunya.

A "Dolç Maremagum" els amants dels pastissos i els dolços podran participar en demostracions i workshops gratuïts, agafar idees per a les creacions casolanes i aprendre nous trucs per a decorar els pastissos com els professionals. Les activitats són totalment gratuïtes i per participar-hi només cal arribar quan encara quedin cadires lliures. En aquest sentit us recomano que us mireu bé les activitats que s'han organitzat i us prepareu un horari. Per facilitar-vos la feina us passo l'horari de les demostracions que es duran a terme durant el cap de setmana així podeu començar a decidir.

Dissabte 13

12h. Decora amb mànega pastissera amb La Casa de los Pasteles

13h. Modelat de Toppers amb Bake and Fun

16h. Pastissos en 3D amb Viviana Serneri de Sucre i Vainilla

18h. Pintura de pastissos a mà amb Indi Cakes

19h. Decoracions florals per a galetes amb I Love Cookies


Diumenge 14

12h. Farcits i cobertures de pastissos amb Sal i Sucre BCN / Larkins Bakery

16h. Peonia express amb La Casa de los Pasteles

17h. Tower Cake amb Vivian's Delight

18h. Flor joia amb caligrafia amb Be Delight i La Cocina de Carolina

19h. Cupcakes amb Artifondant


Quines ganes de fer-ho tot!! Només de pensar-hi se'm fa la boca aigua! Si us passa el mateix que a mi ja sabeu què heu de fer aquest cap de setmana: De 12h a 21h al Maremagnum falta gent! 

Text: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada