divendres, 10 de maig del 2013

ANEM... a reivindicar la TV i la ràdio públiques


Ja comença el cap de setmana i aquest es presenta especial, sobretot per els que estimem la comunicació i per els que volem seguir tenint una televisió i una ràdio públiques de qualitat. Uns mitjans amb els que hem crescut, hem après, hem rigut, hem patit i hem viscut tants i tants moments. Per alguns, fins i tot, podría ser o ens agradaría que fos un possible futur laboral. TV3 i Catalunya Ràdio, per molts, són més que una televisió i una radio; són una identitat, són cultura, són una manera de fer, són una forma de viure la vida. Pensant en tots aquests que com jo, volem continuar gaudint d'aquests mitjans de comunicació, aquest diumenge s'ha organitzat al Moll de Fusta una festa reivindicativa per fer pinya i demostrar que els catalans volem seguir aprenent de les nostres TV i ràdio públiques.

Per atraure al màxim nombre de persones i arribar a tot el públic objectiu dels dos mitjans, s'ha preparat una programació d'activitats que inclou algunes propostes més familiars i d'altres enfocades al públic jove. Així doncs, durant el matí, concretament d'11:30 a 14h, es faran tallers de maquillatge, hi haurà inflables per als més petits i actuarán els grups Macedònia, Coral de Sant Jordi, Dani Jimenez i la Always Drinking Marching Band. 

A la hora de dinar, de 14h a 16h, es servirà paella i es mantindrà obert el servei de bar. I a la tarda, serà l'hora dels més festers. Un grapat de grups passaran per l'escenari per fer ballar i cantar a tots al ritme de la música. Així doncs, de 17h a 20h la festa continuarà amb Els Catarres, Quimi Portet, Txarango, Sanjosex, Mazoni, Andrea Motis i Joan Chamorro, Andreu Rifé, Teràpia de Shock, Mishima, Lax'n'busto, Pastora, Gossos, Macaco i Gerard Quintana, entre d'altres. 

Val la pena destacar que aquesta festa s'ha organitzat amb l'esforç i els diners dels treballadors TV3 i amb la col·laboració i solidaritat dels grups de música. Tots units per una mateixa causa. Així que, ara només falta que nosaltres també hi posem el nostre granet de sorra i diumenge anem tots al Moll de Fusta. També recomano llegir la carta oberta que els mateixos treballadors han penjat a la xarxa


 


Text: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada