dimarts, 4 de juny del 2013

ANEM... a fer un còctel a les terrasses dels hotels


Ara que el bon temps per fi ha arribat un dels millors plans que se m'acudeixen per al vespre és anar a fer una copeta amb els amics. El Gremi d'Hotelers sembla que pensen com jo i per tercer any han organitzat la setmana de les terrasses. Això vol dir que durant tota aquesta setmana, fins dissabte, les terrasses de 51 hotels de Barcelona estaran obertes al públic i oferiran tot tipus d'activitats que ompliran els vespres de música, gastronomia i diversió. 


A la pàgina web www.avistadhotel.cat podeu consultar totes les activitats que s'han programat per aquesta setmana, segur que us ajuda a escollir quina terrassa visitar. Com veureu les propostes són molt variades i s'hi poden trobar desde tasts de gintònics fins a actuacions de màgia, passant per massatges, visites a museus i sobretot música, música de tot tipus. 



Per començar la setmana amb bon peu ahir a la nit vaig voler participar en aquesta iniciativa. La terrassa escollida va ser la de l'Hotel Mercer de Barcelona, una de les que tenien activitats programades per ahir al vespre. L'experiència va ser bona, no cada dia veig com cau la nit a la ciutat des d'una terrassa al mig del barri Gòtic mentre saborejo un mojito. De totes maneres vull destacar que, encara que les terrasses dels hotels estiguin obertes a tothom, els preus de les begudes no són aptes per tots el públics. Així que escolliu bé on fareu la copeta! 

Text: Vanesa Hereu
Fotografia: Hotel Mercer Barcelona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada