dimecres, 5 de juny del 2013

ANEM... al cinema a un preu molt econòmic


Si us agrada anar al cinema segur que alguna vegada us ha passat que hi havia diverses pel·lícules en cartellera que volíeu veure i degut als preus heu hagut d'escollir quines veieu i quines no. A mi m'ha passat, més d'una vegada i de dues. Per sort els cinemes Renoir Floridablanca han pensat en nosaltres i fins a finals d'agost han reprogramat les millors pel·lícules del darrer any. Voleu saber què és el millor de tot? El preu de les entrades! Ja que cada una d'aquestes sessions val només 4€! Ara si que no hi ha excuses que valguin per  no anar al cinema.

Cada setmana, és a dir de divendres a dijous, es projecten dues pel·lícules diferents que es van intercal·lant: una s'emet divendres, diumenge, dimarts i djous; i l'altra dissabte, dilluns i dimecres. En el cas d'aquesta setmana, avui a les 22h es farà la última projecció de "Las sesiones" de Ben Lewin i demà, a la mateixa hora, la darrera de "Una pistola en cada mano" de Cesc Gay. A partir de divendres començarà l'emissió de dos títols nous. Perquè us pugueu organitzar l'agenda i no us perdeu cap pel·lícula per segona vegada,  us deixo el llistat de títols que s'han programat dins aquest cicle. 

Del 7 al 13 de Juny
Del 14 al 20 de Juny
Del 21 al 27 de Juny
Del 28 de Juny al 4 de Juliol
Del 5 al 11 de Juliol
Del 12 al 18 de Juliol
Del 19 al 25 de Juliol
Del 26 de Juliol a l'1 d'Agost
Del 2 al 8 d'Agost
Del 9 al 15 d'Agost
Del 16 al 22 d'Agost
Del 23 al 29 d'Agost
En aquesta llista, la primera de les pel·lícules és la que s'emet els divendres, diumenges, dimarts i dijous; la segona, els dissabtes, dilluns i dimecres. Si esteu a Madrid, heu de saber que els cinemes Renoir Plaza España també fan el mateix cicle de pel·lícules. Els horaris els podeu trobar a la web dels cinemes.

Ja sabeu quines voleu veure?

Text: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada