dijous, 13 de desembre del 2012

ANEM... a participar al Festival Kurtz-Arenas


L'arribada del centre comercial Las Arenas no només ha suposat la creació d'un nou espai d'oci i compres, sinó que també s'està convertint en un dels dinamitzadors culturals més actius de Barcelona. El fet que al seu interior hi poguem trobar espais com el Museu del Rock, la Cúpula de las Arenas o diverses sales de cinema faciliten la creació d'activitats relacionades amb la cultura. L'aposta més recent és el Festival Kurtz-Arenas, un festival que ha nascut per convertir-se en un referent i amb la intenció de ser una plataforma a través de la qual els joves creadors audiovisuals puguin mostrar els seus treballs.

             


El termini per a la presentació de curtmetratges va començar el 26 de novembre i s'allargarà fins el 25 de gener del 2013. La participació està oberta a tots els joves realitzadors audivisuals de qualsevol nacionalitat, majors de 18 anys i residents a Espanya. S'acceptaran tan peces de ficció com documentals. 
De moment ja s'han inscrit 80 curtmetratges que es poden visionar o bé en línia a la pàgina web del festival, o bé a la gran pantalla, aprofitant els passis gratuïts que ofereix el cinema Balañà Las Arenas dins el mateix centre comercial. Les projeccions a la sala comencen a les 11 del matí y no paren fins les 11 de la nit. 


El jurat d'aquesta primera edició encara no està tancat, però, de moment, ja podem avançar els noms de Jaume Balagueró, director de cinema; Jaume Figueras, periodista i crític cinematogràfic; i Macarena Gómez, actriu. La resta de membres, encara per descobrir, també estaran estretament vinculats amb la indústria cinematogràfica. La seva tasca serà escollir els dos millors curtmetratges presentats a concurs i els dos millors curtmetratges presentats a la secció especial Barcelona. Una secció a la que es podran presentar tots els curts en els que aparegui la ciutat de Barcelona. Per acabar, el públic també escollirà el seu curt preferit votant a través de la web del festival.



Així doncs, tots aquells que us dediqueu al món audiovisual, doneu un cop d'ull a les bases del concurs i presenteu els vostres projectes. Molta sort!!

Text: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada