dijous, 6 de desembre del 2012

ANEM... a veure "Geronimo Stilton, el musical del Regne de la Fantasia"



Dos anys més tard i 150.000 espectadors després, el musical de Geronimo Stilton torna a Barcelona per omplir de música, màgia i color les vacances de Nadal dels més petits. A partir d'aquesta nit i fins al 6 de gener, dia de reis, en Geronimo, la Strida, la Floridiana i la resta de personatges convertiran l'escenari del Teatre Condal en el Regne de la Fantasia, un món fantàstic en el que les fades tenen una regla d'or, els trols fan molta pudor i en el que existeixen els dracs, els gegants i les bruixes.


Geronimo Stilton, és el director de l'Eco del rosegador, el diari més famós de Ratalona, capital de l'Illa dels Ratolins. Un dia, atravessa una porta que el trasllada al Regne de la Fantasia, un món on els somnis, la imaginació i la màgia juguen un paper molt important i en el que en Geronimo haurà de completar una missió: salvar a la Floridiana, la reina de les fades. 


En la posada en escena d'aquest músical dirigit per Àngel Llacer i Manu Guix, en la part musical, conviuen personatges reals i virtuals que interactuen entre ells. Aquest personatges virtuals són possibles gràcies a una tecnologia especial que també permet crear efectes que d'una altra manera serien impossibles com, per exemple, la pluja. L'ús d'aquesta tecnologia sumada a una escenografia dinàmica en la que apareixen i desapareixen elements, un gran repartiment i millor direcció, fan d'aquest musical una producció capaç de deixar amb la boca oberta a petits i grans.


He tingut la sort de trobar-me amb l'Scribacchinus Scribacchius (Enric Cambray), qui  m'ha fet de guia turístic pels carrers de Ratalona i també m'ha deixat entrar una estoneta al Regne de la Fantasia. Durant la visita he tingut la oportunitat de conèixer en persona a la bruixa Strida (Lloll Bertran) i el propi Geronimo Stilton (Marc Pociello). Cap dels dos ha volgut deixar escapar la oportunitat de convidar a tots els nens i nenes a endinsar-se al món dels somnis i visitar el Regne de la Fantasia.







Text i fotografies: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada