divendres, 7 de desembre del 2012

ANEM... al cinema a veure "Un buen partido"




La primera vegada que vaig veure el trailer d'aquesta pel·lícula vaig pensar: Déu ni do quins actors! I és que en Un buen partido s'uneix el talent d'en Gerard Butler, amb el de la Jessica Biel, en Dennis Quaid, la Catherine Zeta-Jones i la Uma Thurman. En aquell moment la vaig afegir a la meva llista de pel·lícules-que-s'han-de-veure-si-o-si. Ara que ja l'he vist, haig de dir que no m'ha decebut. La veritat és que, com sol passar a totes les comèdies romàntiques, el final es veu venir d'una hora lluny, però bé, es tracta d'una comèdia, no d'una pel·lícula d'intriga i suspens.


Tot i que per norma general els homes no són molt amics de les comèdies romàntiques, crec que Un buen partido també pot agradar al públic masculí, ja que han sabut trobar la fòrmula exacta per combinar amor, riallades i futbol. D'aquesta manera s'aconsegueix atraure tant als homes com a les dones. També vull dir, per a que ningú es crei altes expectatives, que no ens trobem davant de "la pel·lícula de l'any". Que ningú vagi al cinema pensant que es trobarà una pel·lículassa. Sempre he pensat que per poder gaudir d'una pel·lícula has de saber amb quins ulls has de mirar-la i tenir clar l'objectiu que aquesta persegueix. En aquest cas, crec que l'objectiu de la pel·lícula és entretenir al públic, fer-li passar una bona estona i ajudar-lo a desconectar i relaxar-se. Un objectiu que, sens dubte, compleix.


George Dryer (Gerard Butler) és un ex futbolista al que la vida li ha cambiat radicalment des de que es va retirar dels camps. Ha passat de viure envoltat pel luxe i l'èxit, a malviure en cases de lloguer. Però de tot el que ha perdut, el que en George vol recuperar és la relació amb el seu fill Lewis (Noah Lomax) i la seva ex parella (Jessica Biel). Per aconseguir-ho farà tot el que pugui, fins i tot entrenar l'equip de futbol en el que juga en Lewis. Amb el que no compta és amb el fet que la seva nova posició com a entrenador vindrà acompanyada d'una col·lecció de mares interessades en descobrir si la seva agilitat en el terreny de joc és aplicable també sota els llençols. 




Un buen partido





Any: 2012
Durada: 106 min.
Génere: Comèdia romàntica
Director: Gabriele Muccino
Repartiment: Gerarld Butler, Jessica Biel, Uma Thurman, Catherine Zeta-Jones, Dennis Quaid, July Greer
Productora: Nu Image Films / Milennium Films
Distribuidora: Aurum Films


TextVanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada