dimecres, 17 d’abril del 2013

ANEM... a sopar al Pasta Pasta


Si algún dia esteu passejant per Cala Ratjada i no sabeu on anar a sopar us recomano el restaurant Pasta Pasta perquè hi trobareu bon menjar, bona atenció i un ambient molt agradable. A més a més, de tots els restaurants, bars i similars que hi ha al passeig és dels que més s'allunya del prototip turístic, de fet hi vam trobar bastants clients locals i molt pocs estrangers. Haig de reconèixer que nosaltres vam fer trampes a l'hora d'escollir-lo, ja que anàvem amb una amiga resident a Mallorca que coneixia el lloc i ens el va recomanar. Molt bona recomanació, per cert!


Tot i que la carta es variada i mediterrània (hi ha carn, peix, pasta, pizza, amanides...) totes ens vam decantar per les pizzes. Com podeu veure a les imatges, les pizzes fan molt goig i puc assegurar que el sabor fa justícia a la presentació. En concret al plat de la fotografia hi ha mitja 'Bianca' (roquefort, parmesà, feta, rúcula i tomàquets cherry) i mitja 'Vulcano' (rúcula, pernil salat i parmesà). Molt bones! 
Les postres tampoc es queden curtes. Jo només vaig probar el mousse de xocolata blanca i de xocolata negra, pero la resta de propostes no feien mala cara. 


Un detall que em va cridar molt l'atenció, no només d'aquest restaurant sinó de tots els llocs als que vam entrar a menjar, és que els tovallons tenen una forma de sobre de paper per posar-hi els coberts. Em va semblar original i curiós ja que no ho havía vist mai. També s'ha de destacar la decoració del local, molt elegant i banyada amb una llum molt tènue que dóna sensació d'intimitat. En conjunt, un molt bon lloc per anar a sopar amb amics, amb la parella, amb la família... amb bona companyia, vaja! A més, si hi aneu a dinar, en comptes de a sopar, podreu gaudir d'unes vistes fabuloses al mediterrani. 






Text i fotografía: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada