dimarts, 7 de maig del 2013

ANEM... de tapes al barri de Sant Antoni


Des del meu punt de vista, un dels millors plans per a un "afterwork" o un sopar informal amb els amics és anar de "tapeo". Per això m'ha alegrat saber que a part de "La ruta del Poble Sec" i el "De tapes per Barcelona", des d'aquest mes de maig a Barcelona hi haurà una nova ruta de tapes: la "Tapantoni". Aquesta nova ruta serà per el barri de Sant Antoni, el més antic de l'eixample i conegut, entre d'altres coses, per la seva àmplia oferta en bars i restaurants. 

En aquesta primera edició hi participen 20 establiments de restauració del barri que del 6 al 31 de maig oferiran una beguda i una tapa per 2 €. La beguda generalment és una canya, tot i que trobem alguna excepció com la Gelatería Sirvent en la que ofereixen una orxata petita o el bar "Els sortidors del Parlament" en el que serveixen vermut casolà. Pel que fa a la tapa cada local té la seva, així que el repertori és molt variat. 



Ara ja tenim l'excusa perfecta per quedar amb els amics, sortir a fer unes canyes i conèixer una mica millor el barri de Sant Antoni. 

Text: Vanesa Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada